CV-Ketel kopen of huren!

Bent u toe aan een zuinige cv-ketel die uw woning aangenaam verwarmt? Dan is een goed advies van een ervaren GasNed-Installateur van groot belang. Een nieuwe cv-ketel is immers altijd afgestemd op uw wensen en uw situatie. Ons bedrijf beschikt over ervaren adviseurs en heeft daarnaast een 24-uurs servicedienst zodat u bij eventuele calamiteiten aan uw cv-ketel, zo snel mogelijk binnen 24 uur geholpen kunt worden.

Koop of Huur via Dick Hendriks

Welke cv-ketel voor uw woonsituatie geschikt is hangt volledig af van de groote van uw woning en uw comfortwensen. De Vaillant Ketelkiezer adviseert u bij de keuze voor uw nieuwe cv-ketel zodat u ongestoord kunt genieten van optimaal warmtecomfort. Klik hier om naar de Ketel kiezer te gaan.

Koop of Huur via Dick Hendriks

Onze adviseurs komen graag bij u aan huis om samen met u uw situatie door te nemen. Zo bent u verzekerd van de beste cv-ketel voor uw woning en gezinssituatie. Wilt u toch energie besparen en meer wooncomfort? Vraag ons als ervaren GasNed-Installateur dan ook om cv-ketel huur. Zo bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van een nieuwe cv-ketel, inclusief onderhoud en service. Kijk ook eens op onze nieuwspagina voor interessante aanbiedingen en of actualiteiten.

Wij als GasNed-Installateur verkopen, verhuren alle merken en types cv-ketels van o.a. de merken Vaillant, Atag, Nefit en Remeha. De fabrikanten van cv-ketels hebben hun kwaliteit bewezen op het gebied van warmwatercomfort, bedrijfszekerheid en levensduur. Dankzij onze intensieve samenwerking zijn onze monteurs en installateurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wilt u meer weten over een nieuwe cv-ketel? Neemt u dan telefonisch via 036-5310300 contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek. Wij als GasNed-Installateur zullen na opname dan binnen twee werkdagen een passend voorstel doen.